Urbanjurist, auteursrecht, imitatie. inpiratie

Imitation, the greatest form of flattery?

  • 1 februari 2021
  • 0 Comments

If imitation is the greatest form of flattery…punk don’t flatter me …  Alcoholics 1995.

De grens tussen imitatie en inspiratie is vaak flinterdun. Dit zorgt auteursrechtelijk voor interessante cases omdat inspiratie ontlenen uit andermans werk geoorloofd is. Het klakkeloos overnemen (imiteren) is auteursrechtelijk niet toegestaan.

Hoe sta jij tegenover imitatie versus inspiratie?

 

#thaalcoholics #imitatie #inspiratie #ontwerper #grafischontwerp #fotograaf #schrijver #artiest #artiesten #blaka #auteursrecht #dutchentrepreneur #dutchdesign #dutchdesigner #dutchurban #muziekproductie #rechten #ondernemen #onderneming #ondernemer #ondernemers #startendeondernemers #zelfstandigondernemer #zzp #zzper #juridischadvies #advies #juridisch #jurist #urbanjurist

Urban Bout

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *